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Mostrando entradas de mayo 23, 2012

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Aiseesoft DVD to BlackBerry Converter is a powerful and easy-to-use DVD to BlackBerry converter, which can easily convert DVD to AVI, 3GP, MP4, WMV, MP3, AAC, WMA in the highest conversion speed and quality. With this powerful DVD Converter, the output video and audio files can be perfectly played on your BlackBerry 8800, BlackBerry 8830, BlackBerry 8820, BlackBerry Pearl 8800, BlackBerry Curve 8300, etc.

Aiseesoft DVD to BlackBerry Converter has powerful functions to convert DVD, such as video trimming and effecting. Apart from the default profiles, it provides a lot of settings for you to customize your output file, including video and audio bitrate, resolution, frame rate, Sample Rate, etc.

Aiseesoft DVD to BlackBerry Converter allows you to select DVD subtitle and audio track to convert DVD with any available language, along with setting video brightness, contrast, saturation, volume and so on.

With this best DVD to BlackBerry Converter, we can easily achieve perfect effect of s…

Souffle de chocolate

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Souffle de chocolate
Ingredientes para cuatro personas:
250 grs de chocolate (70% de cacao)
60 grs. de harina
60 grs. de mantequilla
12 yemas
75 grs. de azúcar glas
12 claras
100 grs. azúcar
Para el sorbete de chocolate:
700 grs. de agua
250 grs. de azúcar
40 grs. de azúcar invertido
150 grs. de chocolate (68% de cacao)
150 grs. de cacao en polvo (amargo, sin azúcar)
450 grs. de azúcar
7 grs. de pectina
30 grs. de cacao
150 grs. de mantequilla
120 grs. de glucosa
150 grs. de Brillance Noire
200 grs. de agua
Sufflé de chocolate:
Hacer un roux con la mantequilla y la harina. Montar las yemas con el azúcar glass.
Fundir el chocolate a 45ºC. Montar un merengue con las claras y el azúcar. Mezclar
todas las elaboraciones, incorporando el merengue al final. Introducir en moldes
tapizados con mantequilla y chocolate rallado, y cocer al horno a 180ºC.
Sorbete de chocolate:
Hacer un jarabe con el agua, el azúcar y el azúcar invertido, después mezclaremos
con el chocolate y el cacao en polvo, y…