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3herosoft Mobile Phone Video Converter is a powerful and easy-to-use video to Mobile Phone converter which can convert regular video formats
to 3GP, 3GPP,3G2, MPG, MPEG, MPEG2, MP4, AVI, WMV video formats and WMA, MP3, AAC, M4A audio formats for Apple iPhone, iPod, Sony PSP, Palm,
Pocket PC, and various brands of cell video phones including LG, Motorola, Nokia, Samsung, Sony Ericsson and other popular mobile phone players.
Key Features:
1. Convert video to 3GP and MP4 for iPhone, iPod, Motorola, LG, Nokia, Samsung, Sony Ericsson;
2. Support convert between common video and audio formats;
3. Extract and convert the audio file from a video one;
4. Support the conversion of audio/video clips with customized starting point and length;
5. All Encoders and Decoders are built in;
6. Support preview function;
7. Support to adjust parameters of audio/video codecs;
8. Fastest Conversion Speed;
9. Support multi-threading and batch conversion;
10. Support to set different zooming modes for the output file;
11. Support to set different splitting modes for the output file;
12. Support to set the name of the output file;
13. Support to edit the ID3 tag;
14. Support to view the source file information;
15. Support multiple skins;
16. Support multiple languages such as simplified Chinese and English;

Alfajor


Alfajor
Ingredientes
(Para 6-8 porciones)
1 Kg. de Harina Preparada Nicolini
3 cdtas. de paiva para hornear
1 cdta. de sal
3 Cdas. de azúcar
1/2 Kg. de manteca
1 copita de anisado
12 Cdas. de leche
2 tazas de manjar blanco
Preparación
Cernir la Harina Preparada Nicolini mezdada con el polvo
para hornear y la sal, agregar el azúcar y la manteca.
Deshacer con ayuda de un tenedor hasta formar un
granulado. Incorporar el anisado y la leche. Armar la masa y
dejar descansar. Dividir en 6 bollitos. Estirar cada uno de
ellos en forma circular con ayuda del rodillo y sobre la mesa
enharinada. lIevar a horno moderado (350°F- 175°C) en Iatas
enmantequilladas y enharinadas. Retirar apenas dorados.
Enfriar y rellenar con manjar blanco capa par capa. Cernir en
la superficie abundante azúcar en polvo. Con esta receta se
pueden hacer también pequeños alfajorcitos.